ویزا

نوع : توریستی ۱۴ روزه عادی

مدارک لازم: اسکن صفحه اول گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار-آدرس وشماره تلفن مسافر- در صورت خرید بلیط و هتل تخفیف دارد – اسکن صفحه اول شناسنامه و صفحه اول و دوم شناسنامه پدر یا مادر برای افراد زیر ۱۸ سال الزامی است

مدت اعتبار : ۶۰ روز

مدت اخذ : ۱۰ روز کاری

قیمت: ۲۹۰ درهم

نوع : توریستی عادی

مدارک لازم: اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز)، دو قطعه عکس رنگی ۵*۵، کپی کارت ملی و شناسنامه صفحه اول و دوم، فرم مشخصات فردی

مدت اعتبار : ۹۰ روز

مدت اخذ : ۱۰ روز کاری

قیمت: ۲۶۰ هزار تومان

نوع : توریستی ۱۴ روزه عادی

مدارک لازم: اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز)، یک قطعه عکس رنگی ۴*۳، واچر هتل، پرواز صادر شده، آدرس و شماره تماس مسافر، ضمانت بازگشت، کپی صفحه اول و دوم شناسنامه، کپی کارت ملی

مدت اعتبار : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ : ۷ روز کاری

قیمت: ۴۲۰ هزار تومان

نوع : توریستی

مدارک لازم: اصل گذرنامه با اعتبار لازم، ترجمه شناسنامه، گواهی اشتغال کاربه لاتین یا جواز کسب یا روزنامه رسمی، تمکن مالی، گردش مالی به لاتین ۳ ماه آخر،  ترجمه گواهی بیمه، ترجمه سند مالکیت، ۴ قطعه عکس ۴*۳، رزرو هتل، آدرس منزل ومحل کار(شماره تلفن)، گذرنامه قبلی در صورت داشتن

مدت اعتبار : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ : ۴۵ روز کاری

قیمت: ۴۵۰ یورو

نوع : گروهی حداقل ۵ نفر

مدارک لازم: اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز)، دو قطعه عکس رنگی ۴*۶، تمکن مالی حداقل مانده حساب ۱۳ میلیون تومان، رزرو هتل، رزرو پرواز

مدت اعتبار : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ : ۸ روز کاری

قیمت: ۱۰۰ دلار

نوع ویزا: توریستی

مدارک لازم: اصل گذرنامه(کپی ویزاهای شینگن یا کانادا در صورت وجود) واصل شناسنامه -واچر هتل-ترجمه صفحات اول و دوم شناسنامه-گواهی اشتغال به کار معتبر به زبان انگلیسی -ضمانت برگشت به مبلغ ۳۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال -گردش و یا گواهی حساب بانکی – دو قطعه عکس ۳X4 -ترجمه رسمی روزنامه رسمی شرکت -جواز کسب ترجمه شده -آدرس و شماره تلفن مسافر (محل سکونت )

مدت اعتبار ویزا: ۹۰ روز

مدت اخذ ویزا: ۱۲ روز کاری

قیمت: ۲۸۰ دلار

نوع ویزا: توریستی یک بار ورود

مدارک لازم: اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی ۶*۴ ، کپی شناسنامه ،کپی کارت ملی + پرینت حساب بانکی یک ماه اخیر حداقل مانده ۵ میلیون تومان+ رزرو هتل+پرواز کامفرم شده +آدرس ایمیل + آدرس منز ل ومحل کار + شماره تلفن منزل و محل کار و موبایل + شغل و سمت

مدت اعتبار ویزا: ۱۲۰ روز

مدت اخذ ویزا: ۴ روز کاری

قیمت: ۲۰/۰۰۰ تومان

نوع ویزا: ویزای مولتی تایلند

مدارک لازم: اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی ۶*۴ ، کپی شناسنامه ،کپی کارت ملی + پرینت حساب بانکی یک ماه اخیر + حداقل مانده حساب ۲۵/۰۰۰/۰۰۰ تومان + حداقل ۵ ویزای قبلی استفاده شده تایلند داشته باشد + رزرو هتل+پرواز کامفرم شده +آدرس ایمیل + آدرس منز ل ومحل کار + شماره تلفن منزل و محل کار و موبایل + شغل و سمت

مدت اعتبار ویزا: ۱۸۰ روز

مدت اخذ ویزا: ۴ روز کاری

قیمت: ۱۶۰ دلار

نوع ویزا: توریستی

مدارک لازم: اسکن صفحه اول گذرنامه + یک قطعه عکس

مدت اعتبار ویزا: ۶۰ روز

مدت اخذ ویزا: ۱۴ روز کاری

قیمت: ۶۰ دلار