ویزا

نوع : توریستی 14 روزه عادی

مدارک لازم: اسکن صفحه اول گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار-آدرس وشماره تلفن مسافر- در صورت خرید بلیط و هتل تخفیف دارد – اسکن صفحه اول شناسنامه و صفحه اول و دوم شناسنامه پدر یا مادر برای افراد زیر 18 سال الزامی است

مدت اعتبار : 60 روز

مدت اخذ : 10 روز کاری

قیمت: 290 درهم

نوع : توریستی عادی

مدارک لازم: اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز)، دو قطعه عکس رنگی 5*5، کپی کارت ملی و شناسنامه صفحه اول و دوم، فرم مشخصات فردی

مدت اعتبار : 90 روز

مدت اخذ : 10 روز کاری

قیمت: 260 هزار تومان

نوع : توریستی 14 روزه عادی

مدارک لازم: اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز)، یک قطعه عکس رنگی 4*3، واچر هتل، پرواز صادر شده، آدرس و شماره تماس مسافر، ضمانت بازگشت، کپی صفحه اول و دوم شناسنامه، کپی کارت ملی

مدت اعتبار : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ : 7 روز کاری

قیمت: 420 هزار تومان

نوع : توریستی

مدارک لازم: اصل گذرنامه با اعتبار لازم، ترجمه شناسنامه، گواهی اشتغال کاربه لاتین یا جواز کسب یا روزنامه رسمی، تمکن مالی، گردش مالی به لاتین 3 ماه آخر،  ترجمه گواهی بیمه، ترجمه سند مالکیت، 4 قطعه عکس 4*3، رزرو هتل، آدرس منزل ومحل کار(شماره تلفن)، گذرنامه قبلی در صورت داشتن

مدت اعتبار : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ : 45 روز کاری

قیمت: 450 یورو

نوع : گروهی حداقل 5 نفر

مدارک لازم: اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز)، دو قطعه عکس رنگی 4*6، تمکن مالی حداقل مانده حساب 13 میلیون تومان، رزرو هتل، رزرو پرواز

مدت اعتبار : طبق تاریخ پرواز

مدت اخذ : 8 روز کاری

قیمت: 100 دلار

نوع ویزا: توریستی

مدارک لازم: اصل گذرنامه(کپی ویزاهای شینگن یا کانادا در صورت وجود) واصل شناسنامه -واچر هتل-ترجمه صفحات اول و دوم شناسنامه-گواهی اشتغال به کار معتبر به زبان انگلیسی -ضمانت برگشت به مبلغ 300/000/000 ریال -گردش و یا گواهی حساب بانکی – دو قطعه عکس 3X4 -ترجمه رسمی روزنامه رسمی شرکت -جواز کسب ترجمه شده -آدرس و شماره تلفن مسافر (محل سکونت )

مدت اعتبار ویزا: 90 روز

مدت اخذ ویزا: 12 روز کاری

قیمت: 280 دلار

نوع ویزا: توریستی یک بار ورود

مدارک لازم: اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی 6*4 ، کپی شناسنامه ،کپی کارت ملی + پرینت حساب بانکی یک ماه اخیر حداقل مانده 5 میلیون تومان+ رزرو هتل+پرواز کامفرم شده +آدرس ایمیل + آدرس منز ل ومحل کار + شماره تلفن منزل و محل کار و موبایل + شغل و سمت

مدت اعتبار ویزا: 120 روز

مدت اخذ ویزا: 4 روز کاری

قیمت: 20/000 تومان

نوع ویزا: ویزای مولتی تایلند

مدارک لازم: اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، یک قطعه عکس رنگی 6*4 ، کپی شناسنامه ،کپی کارت ملی + پرینت حساب بانکی یک ماه اخیر + حداقل مانده حساب 25/000/000 تومان + حداقل 5 ویزای قبلی استفاده شده تایلند داشته باشد + رزرو هتل+پرواز کامفرم شده +آدرس ایمیل + آدرس منز ل ومحل کار + شماره تلفن منزل و محل کار و موبایل + شغل و سمت

مدت اعتبار ویزا: 180 روز

مدت اخذ ویزا: 4 روز کاری

قیمت: 160 دلار

نوع ویزا: توریستی

مدارک لازم: اسکن صفحه اول گذرنامه + یک قطعه عکس

مدت اعتبار ویزا: 60 روز

مدت اخذ ویزا: 14 روز کاری

قیمت: 60 دلار